Bemutatkozunk

A helyszínről

A hajdan Buda, Óbuda és Pesthidegkút határát jelképező Hármashatár-hegyként elnevezett orom a Budai-hegységben járva tárul elénk teljes pompájában. A természet szerelmesei hamar felfedezték, biodiverzitása és a gyönyörű kilátás rendkívül csalogató volt már az előző századokban is. A szerpentineket hátrahagyva érkezünk meg a hangár közelében lévő Guckler Károly-kilátóhoz, mely alkalmas szertartások, ceremóniák, csapatépítések lebonyolítására, teljes körpanorámát biztosítva a komplett vendégseregnek. A méltán híres, Rotter Lajos által tervezett Nemere vitorlázógép “játszóterévé” avanzsált a környék, miután a tervező Európa legjobb lejtőrepülő terepét fedezte fel itt. A hangár a vitorlázógépek szerelőcsarnoka, régi, letűnt idők gépeinek otthona, melynek hatalmas belső terét most hangulatos rendezvények, családi események, esküvők megrendezésére alakítottuk át. A gyertyános-tölgyerdők árnyékában megbúvó csarnok az igéző múltat maga mögött hagyva, teljes körű felújításon esett át és várja vendégeit.

Rólunk

A Pomosus Kft. 2012 óta foglalkozik vendéglátással. Cégünk tulajdonosai mindig arra törekedtek, hogy fiatalos, ámde rutinos háttércsapattal dolgozzanak. A cég titka a kollegák felkészítésében és a nekik nyújtott, megfelelő támogatásban rejlik. Az alapoktól építkezünk, így biztosítjuk, hogy Önök a legmegfelelőbb szolgáltatást kapják és a rendezvények megvalósítása gördülékenyen történjen. Cégünk fennállása során lebonyolítottunk számos eseményt, tapasztalatunk kiterjed baráti összejövetelek, születésnapok, családi napok, több ezer fős rendezvények, fesztiválok és esküvők megszervezésére. A hangár esetében azonnal megfogott minket a hely szelleme. Tudtuk, hogy az elkövetkező esküvők, rendezvények méltó helyszínéül szolgál majd és itt még magasabb szintre emelhetjük szervezőkészségeinket. Csapatunk célja, hogy partnereink válláról levéve a terhet, igyekezzünk a lehető legtöbb segítséget nyújtani és igény szerint akár baráti, akár formális egyeztetések során felmérni az egyedi igényeket, majd személyre szabott ajánlatot adni és megvalósítani azt.

Szolgáltatásaink

Catering

Menyasszonyi öltöző

Gyereksarok

Gyermek felügyelet

Dekoros

Fotós

Videós

Ceremóniamester

Hang-és fénytechnika

Projektor

DJ

Ceremóniahelyszín

Transzfer

Képgaléria

Kapcsolat

Kapcsolattartó

Lamos Nikolett

Cím

1037 Budapest, Hármashatárhegyi út 3.


    Ahhoz, hogy válaszolni tudjunk neked, tudnunk kell legalább az email címedet. Az adataidat senkinek nem adjuk ki és rajtun kívűl senki nem férhet hozzájuk.

    © Event's Hill - Minden jog fenntartva!